«Ніхто не психує й нічого не просить»: Тарабарова розкрила свої секрети виховання 3-х дітей
«Ніхто не психує й нічого не просить»: Тарабарова розкрила свої секрети виховання 3-х дітей

«Ніхто не психує й нічого не просить»: Тарабарова розкрила свої секрети виховання 3-х дітей

Як це – бути багатодітною мамою та вміти знайти спільну мову з усіма членами родини? Українська співачка й мама трьох дітей Світлана Тарабарова знає відповідь на це питання. Разом із чоловіком вони, як і багато інших свідомих батьків, у вихованні прагнуть балансу та гармонії. У перерві між зйомками 13-го сезону ігрового розважального шоу «Хто зверху?» (Новий канал), перший випуск якого глядачі побачать вже 5 вересня, Світлана розповіла, як їхній родині вдається бути прикладом сучасного батьківства. А також поділилася лайфхаком, як ходити з малими дітьми по продукти без істерик.

«Ми дуже справедливо заздалегідь їм усе пояснюємо. Якщо йдемо, наприклад, у магазин, то спочатку чітко розповідаємо, по що саме йдемо, і діти стають нашими помічниками, – розповідає Світлана Тарабарова. – Тобто їм важливо почути список продуктів, і якщо вони знають, що треба купити молоко, хліб та картоплю, ніхто не психує й нічого не просить. Звісно, бувають різні ситуації. Але тут головне питати в дитини, що сталося. Взагалі, веселих історій у нашій родині дуже багато, особливо коли ми вечеряємо або снідаємо всі разом. Хтось кидається їжею, хтось кричить "дайте мені водички". Це завжди весело, брудно та гучно».

Багатодітні батьки розуміють – виховати трьох дітей досить непросто, тому не соромляться звертатися по поради до фахівців.

«У нас свідоме батьківство. Ми з чоловіком дуже любимо своїх дітей, намагаємося їх не сварити, правильно врегульовувати всі ситуації. Консультуємось із психологом, читаємо багато інформації на дитячих психологічних сайтах про те, як не наробити помилок. Але, як кажуть, якщо у ваших дітей є батьки, їм обов'язково буде про що розповісти психологу, – жартує Світлана  Тарабарова.Я дуже дбайлива мама й завжди піклуюся про дітей до маленьких дрібниць. Хтось називає це тривожністю, а я так роблю, мабуть, через те, що дуже їх люблю».

Фото: Інстаграм Світлани Тарабарової

Источник материала
loader
loader