"Зняття червоних ліній": в Міноборони відповіли, що є шляхом до закінчення війни
"Зняття червоних ліній": в Міноборони відповіли, що є шляхом до закінчення війни

"Зняття червоних ліній": в Міноборони відповіли, що є шляхом до закінчення війни

Про це заявив перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Іван Гаврилюк. За його словами, носії ракет і бомб, тобто літаки, з військової точки зору найбільш ефективно знищувати саме на аеродромах.

Не ескалація війни, а шлях до її завершення

Іван Гаврилюк пояснив, що необхідно постійно й акцентовано знижувати військовий потенціал російської армії. Він додав, для цього треба цілити високоточними та далекобійними ракетами по арсеналах ворога в тилу, знищувати запаси снарядів, пального та техніки.

Це найбільш ефективна тактика ведення війни з огляду на військові переваги росіян. Це найбільш прагматичний та дієвий спосіб посадити росіян за стіл переговорів на наших умовах. Ефективні інструменти війни – далекобійна зброя та зняття бар’єрів, це відповідь на головне питання нашого суспільства – коли завершиться війна?
– наголосив перший заступник міністра оборони.

Іван Гаврилюк додав, що далекобійні засоби ураження та зняття червоних ліній на удари вглиб Росії – це не загроза ескалації війни, а шлях до її завершення.

Саме далекобійна зброя, авіація, потужна система ППО найшвидше наблизять той момент, коли у Кремлі остаточно зрозуміють, що росармія не може досягти успіху в Україні, що ціна війни занадто висока для росії,
– підсумував генерал-лейтенант.

До слова, раніше у WSJ написали, що атаки українських дронів на російські військові аеродроми стають дедалі більшою проблемою для Росії. Ці удари можуть змусити росіян передислокувати свої літаки вглиб країни.

Теги по теме
Новости Украины
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader