У Добромилі на Львівщині відкрили новий прихисток для ВПО
У Добромилі на Львівщині відкрили новий прихисток для ВПО

У Добромилі на Львівщині відкрили новий прихисток для ВПО

У місті Добромиль Львівської області відкрили новий прихисток для внутрішньо переміщених осіб.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Фейсбуці.

"У місті Добромиль на Львівщині відкрили новий прихисток для тимчасового проживання людей, які через війну втратили свої домівки. Заклад розрахований на розміщення 192 внутрішніх переселенців", - повідомляє Товариство Червоного Хреста України.

У Добромилі на Львівщині відкрили новий прихисток для ВПО - Фото 1 У Добромилі на Львівщині відкрили новий прихисток для ВПО за підтримки Українського Червоного Хреста / Фото: Червоний Хрест України

Новий шелтер для внутрішньо переміщених осіб облаштовано у колишній будівлі адміністративного корпусу Нижанковицького професійного ліцею.

Перед цим у будівлі провели капітальний ремонт: замінили дах і вікна, оновили системи опалення та водовідведення. Також було придбано необхідне побутове обладнання для комфортного проживання.

Відновлення будівлі здійснено у межах проєкту Shelter Plus, ініційованого Українським Червоним Хрестом у співпраці з Австрійським Червоним Хрестом, органами місцевого самоврядування та Львівською обласною військовою адміністрацією.

Прихисток для ВПО розташований за адресою: м. Добромиль, вул. Галицька, 59а. Телефон для довідок та уточнення інформації: (067) 605-35-63.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі за кошти Ради Європи розробили новий е-сервіс для містян.

Источник материала
loader
loader