Для чого водії натирають авто кремом для гоління: дивовижний лайфхак
Для чого водії натирають авто кремом для гоління: дивовижний лайфхак

Для чого водії натирають авто кремом для гоління: дивовижний лайфхак

Водій поділився простим засобом, яким він користується для протирання вікон.

Немає нічого гіршого, ніж необхідність протирати скло автомобіля, коли ви поспішаєте - на щастя, запобігти запотіванню вікон можна за допомогою простого побутового засобу, пише Express.co.uk.

Що робити, якщо запотіли вікна в автомобілі

Немає нічого гіршого взимку, ніж вийти з машини по дорозі на роботу або в магазин і виявити, що вікна вкриті туманом або інеєм. Для того, щоб вікна повернулися до нормального стану, може знадобитися деякий час. Однак, як стверджують користувачі соціальних мереж, цього можна уникнути за допомогою одного простого трюку.

Дехто стверджує, що використання крему для гоління, якщо його нанести безпосередньо на вікна, не лише усуває надокучливий туман, але й може запобігти його повторному утворенню.

На YouTube користувач Tech Know How сказав: "Сьогодні я покажу вам щось дійсно круте. Ми візьмемо крем для гоління, і я покажу вам ще одне його застосування".

Потім він показав жестом на вікно автомобіля і наніс крем для гоління на одну сторону за допомогою серветки з мікрофібри, залишивши іншу сторону пустою. Він підкреслив, що використав лише "трішки" крему.

"Це зробить так, що воно не запотіє", - продовжив він.

Після того, як половина вікна була оброблена, він дмухнув на вікно і показав, як одна сторона запотіла, а інша - ні.

Чим обробити вікна в авто, щоб вони не запотіли – відео:

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Источник материала
loader