Андрій Кравченко відверто розповів, яка він людина: «На шию мені не сядеш»
Андрій Кравченко відверто розповів, яка він людина: «На шию мені не сядеш»

Андрій Кравченко відверто розповів, яка він людина: «На шию мені не сядеш»

Його називають новим феноменом українського шоубізнесу. За рік часу своєї карʼєри Андрій Кравченко зібрав МЦКМ і оголосив про великий сольний концерт у Палаці «Україна». Один з найбільш концертуючих артистів нашої країни в ексклюзивному інтервʼю розповів про свій шлях, ставлення до колег та зокрема до Олега Винника, з яким його часто порівнюють.

— Познайомте наших читачів ближче з артистом Андрієм Кравченком. Який ви в житті і роботі? Розкажіть про себе як особистість.

Якщо брати основні речі, на які я спираюся у житті, — це честь, порядність, працьовитість. Я однозначно творча особистість, та попри це люблю, коли в роботі все чітко, розмірено і за планом. Я й сам, коли даю слово, то завжди дотримуюся його, бо обіцяне для мене — зовсім не порожнє місце. Загалом я добра людина, але на шию мені не сядеш. Не терплю, коли поруч зі мною лінуються, обманюють і лукавлять. Таких людей біля себе намагаюся не тримати. Відверто кажучи, я не надто люблю говорити про себе. Важливіше, на мою думку, що про кожного з нас скажуть інші люди.

— Ви перший новий артист, який наважився на концерт у Палаці «Україна». Як прийняли це рішення? І чим воно було аргументоване?

Коли я зібрав Жовтневий палац, то усвідомив, що настав час робити й Палац «Україна». Не скажу, що не вагався, адже я з тих людей, хто вважає, що краще себе недооцінити, ніж переоцінити. Остаточне рішення я прийняв прямісінько на сцені Жовтневого перед обличчями тисяч людей. Я побачив любов глядачів і слухачів, відчув їхню віру в мене і тоді зрозумів — вони потребують масштабнішого концерту, а я хочу подарувати їм ще більше позитивних емоцій. Палац «Україна» має більший зал і кращі можливості для світла та звуку. Це наступний логічний крок: спочатку Жовтневи», далі — «Україна», за ним — Палац спорту.

— Кого з зіркових гостей ви запросили до себе на концерт 1 грудня?

Цілком нормальна практика, коли артисти запрошують на свої сольні концерти зіркових колег. Але я насамперед кличу людей на свій концерт — до Андрія Кравченка. Чи планується виступ ще когось, окрім мене? Можливо. Про це повідомимо ближче до дати концерту. Скажу одне: зіркових гостей у глядацькій залі точно вистачатиме.

 Що очікувати від концерту?

Спускатися на коні з зоряного неба я точно не стану — зараз не ті часи. Натомість обіцяю вечір, сповнений емоцій, почуттів, живого спілкування та музики для жінок і про жінок. Лунатимуть улюблені хіти з мого першого альбому «Мадонна», які підспівують по всій країні: «Мадонна», «Лебідка», «Моя єдина», «Доле моя», «Час рікою пливе» та інші. Також прозвучать нові композиції з майбутнього альбому: «Наречена», «Золото», «Цариця».

— Ви нещодавно випустили альбом, які надалі плани?

Зовсім скоро вийде моя нова пісня «Зорі». Вона особлива для мене. Це глибока, щемлива лірична композиція, в якій кожен зможе впізнати себе. Паралельно триває Всеукраїнський тур «Мадонна» і попереду ще концерти в понад 40 містах. Так, у планах багато роботи, і я з нетерпінням чекаю на теплі зустрічі на концертах у різних куточках країни. Традиційно частину прибутку з заходів передамо на потреби наших захисників.

— Нині всі відомі артисти допомагають війську. А як щодо вас?

Допомагати нашим військовим — надзвичайно важливо, думаю, зараз всі це мають усвідомлювати. З командою ми вже передали 12 позашляховиків, а також амуніцію, технічні засоби для комунікації та зв’язку, медпрепарати. Зупинятися на цьому не маємо права, тому будемо допомагати й надалі.

— Багато хто порівнює вас з Олегом Винником і називає його копією. Як ви ставитеся до цього? І яке ваше особисте ставлення до Олега зараз?

Я закрив цю тему і більше до неї не повертаюся, бо вважаю, що я й так приділив їй занадто багато уваги. Щодо ставлення до співака Олега Винника, то скажу так: після програми «Говорить Україна» воно змінилося. Я про нього був іншої думки. Далі це питання не коментую.

— З ким із шоубізнесу маєте дружні стосунки?

Теплі та дружні стосунки в мене одразу склалися з Павлом Миколайовичем Зібровим. Це людина-душа. Також підтримую тісний зв’язок зі Славою Камінською, М’ятою та продюсером Вадимом Лисицею.

Источник материала
loader
loader