"Туреччина обов'язково зрадить": для чого насправді Ердоган приїхав на саміт БРІКС
"Туреччина обов'язково зрадить": для чого насправді Ердоган приїхав на саміт БРІКС

"Туреччина обов'язково зрадить": для чого насправді Ердоган приїхав на саміт БРІКС

В очах світу Ердоган вже давно не є потужним і великим політиком. Таку думку 24 Каналу висловив ведучий каналу "Ходорковський LIVE" Сергій Асланян, додавши, що за президентом Туреччини тягнеться низка злочинів.

Чому насправді Ердоган приїхав до Росії

Навіть зі стороннього погляду зрозуміло, що Туреччина, яка є країною НАТО, ніколи не буде членом Євросоюзу. Все через її напад на Кіпр та анексію половини острова. Поки вона його не поверне – у ЄС на цю країну не чекають.

"Але у своїх очах Ердоган виглядає серйозним політиком. Таким він є і для Росії, але не для всього іншого світу. Там Туреччина є воєнним злочинцем", – наголосив Сергій Асланян.

Довідково! Турецьке вторгнення на Кіпр відбулося 20 липня 1974 року. Перед тим був тривалий конфлікт між грецькою і турецькою громадами Кіпру. У нього втрутилася Туреччина й захопила близько 40% території острова. Там утворила Турецьку Республіку Північного Кіпру, яку світові держави не визнають.

Тому росіянам не треба тішитися себе ілюзіями нібито до них приїхав визначний політик. І не варто забувати скільки воєн і конфліктів вже було між самою Росією та Туреччиною.

Це країна, яка завжди вставить ніж у спину, ба більше, росіянам. В очах Ердогана й Путіна – це справді візит дуже високого рівня, але всі інші розуміють, що це зустріч злочинців. Турки завжди зрадять, можете бути впевненими,
– сказав Сергій Асланян.

Він додав, що в Ердогана був свій інтерес на саміті БРІКС. Він приїхав лише для того, щоб подивитися на Сі Цзіньпіна. Щобільше, зробив це тоді, коли побачив, що генсек ООН Антоніу Гутерріш також прибув у Казань.

Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader