"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу
"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу

"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу

У другому випуску "Мастер.

Професіонали" пройшли перші 3 випробування після кастингу.

Деякі з учасників відразу піднімалася на балкон, а хтось вирушав додому.

В результаті залишилося на проєкті 20 осіб, які отримали іменні кітелі.

35-річний шеф в ресторані "Fabius" Грибеник Євген з Києва.

Євген з 15 років на кухні.

Він починав ще кухарського училища і роботи у Кіото.

Після школи "Ferrandi" і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік та роботі з сезонними продуктами.

Потім він довгий час працював бренд-шефом мережі ресторанів "Козирна Карта" і шефом-дієтологом в клініці "Ісіда".

Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України.

Також Євген годував гостей на весілля Насті Каменських і Потапа.

Грибеник Євген, СТБ.

27-річний кухар гарячого процесу в ресторані "Lucky" Алімов Микита з Києва.

Популярні новини зараз.

Привітання з 8 березня у прозі: найкрасивіші слова до свята.

Прогноз погоди на завтра здивує українців контрастами - від снігу до спеки.

Олена Кравець з животиком, а Зеленський "на стилі" - таємне фото вразить навіть Кошового.

Банки терміново закриваються, у НБУ попередили всіх українців перед 8 березня.

Показати ще.

Микита готував на лайнерах і в "Конча-Заспі".

Також він пробував себе шефом, але доля привела його на кухню ресторану "Lucky" до Володимира Ярославському.

Алімов Микита, СТБ.

19-річний шеф-кондитер в "Автограф" Кравченко Єфім з Києва.

Єфім вже брав участь в 1 сезоні "Мастер.

Однак тоді він досить швидко вилетів.

Єфім зараз працює шеф-кондитером і помічником Лізи Глинської.

А знову на "Мастер.

Професіонали"-2 прийшов для того, щоб показати, чого він вартий.

Кравченко Єфім, СТБ.

23-річна кухар гарячого цеху в ресторанах "Mama Lama" і "Перша Чайхана" Олександра Касьянова з Харкова.

Олександра всю кулінарну базу отримала сама.

Її взяли на роботу без досвіду та освіти в ресторан.

Олександра дуже любить готувати з м'яса, але добре дружить і з тестом, і з холодними стравами.

Також вона бажає повчитися у неймовірних людей, яких зустріне на проекті.

Олександра Касьянова, СТБ.

32-річний шеф-кухар в "Panorama" Єрмаков Владислав з Харкова.

Владислав вперше потрапив на кухню в підлітковому віці.

Вже більше 10 років він працює шеф-кухарем у ресторані "Panorama".

Крім пристрасті до кулінарного мистецтва, Владислав є любителем спорту і активного способу життя.

Єрмаков Владислав, СТБ.

19-річна кондитер ресторану "Чехів" Анастасія Кобиляцька з Харкова.

Анастасія є переможницею в "Мастер.

Кулінарний випускний".

Після проекту дівчина пішла вчитися на кондитера в школу Алена Дюкасса в Парижі.

На даний момент вона працює в ресторані "Чехів" кондитером.

Паралельно навчається в технікумі на технолога і в університеті — на ресторанному бізнесі.

Також Настя бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими і не боїться конкуренції.

Анастасія Кобиляцька, СТБ.

45-річна власниця ресторану в Іспанії Берк Світлана з Києва.

Світлана закінчила іспанську школу ресторанної справи, організовувала перші гастротури.

Пізніше вона подорожувала з кухарями з майстер-класами і працювала в якості перекладача.

В даний момент вона є власницею власного ресторанчика в Іспанії.

Берк Світлана, СТБ.

20-річний су-шеф в ресторані "100 років тому вперед" Брайчук Валентин з Києва.

Валентин з 15-ти років підробляв на кухні.

В даний момент він працює су-шефом в "100 років тому вперед", шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко.

Також хлопець працює без вихідних місяцями і присвячує улюбленій справі весь свій час.

Брайчук Валентин, СТБ.

29-річний безробітний Канарян Едуард з Києва.

Едуард обожнює поєднувати, на перший погляд, абсолютно невідповідні один одному продукти і смаки.

Пропрацювавши довгий час шеф-кухарем в різних закладах, він зрозумів, що це не його.

На сьогоднішній день він дуже захоплений локальними кулінарними традиціями різних народів і країн.

Канарян Едуард, СТБ.

21-річний безробітний Цвігун Олександр з Ірпеня.

Олександру подобається скандинавська кухня, але він не являє кулінарне мистецтво без експериментів і нестандартних рішень.

У 19 років він виїхав набиратися досвіду в Польщу, в кращому ресторані міста.

Ближче до кінця роботи хлопець став су-шефом і допомагав навчати новеньких.

Цвігун Олександр, СТБ.

29-річний шеф-кухар в казино Данієлян Давид з Вірменії.

Давид переїхав з Вірменії на запрошення співвітчизника.

Шефствував на багатьох кухнях українських ресторанів.

В основному він спеціалізується на європейської та східної кухні.

У Харкові Давид працював у єврейському ресторані, в Сєвєродонецьку був шефом ресторану у вірменина.

Зараз він повернувся до Вірменії і працює шефом в казино.

Данієлян Давид, СТБ.

28-річна власниця кейтерингової компанії Жигуліна Юлія з Києва.

Юлія продовжує свій кухарський рід, який почався з її бабусі.

Вона відмінно управляється з м'ясом.

У свій час займалася кенді-барами.

На кухні Юлія буває дуже жорстка, але тільки в тому випадку, якщо щось йде не так.

31-річний су-шеф в ресторані "Маяк" Самардак Віктор з Києва.

Віктор після закінчення школи пішов вчитися на кухаря в ПТУ.

Через 2 тижні навчання він влаштувався на практику в кращий ресторан Кривого Рогу.

Віктор добре знайомий з азіатською і європейською кухнями.

Також він чудово почувається і в кондитерському мистецтві.

Свого часу шеф багато працював в європейських ресторанах.

Зараз Віктор працює су-шефом в Олександра Абрамова.

Самардак Віктор, СТБ.

24-річний шеф-кухар у ресторані "Cheffood" Владислав Міцкевич з Києва.

Влад почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві.

У батьків був свій ресторан, де з 8 років Владислав експериментував на кухні.

У "Мастер.

Шеф"-8 Влад дійшов до фіналу.

Після проекту він почав працював бренд-шефом і шефом в трьох ресторанах, дуже багато вчився і працював над собою.

Владислав Міцкевич, СТБ.

31-річний шеф-кухар і співвласник ресторану "Bareo" Чахмахчян Володимир з Одеси.

Володимир почав готувати з 6 років.

Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря.

Відпрацював понад 20 ресторанах.

Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки та тренди.

Провів 160 днів в Індії.

Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.

Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею.

Чахмахчян Володимир, СТБ.

Шеф у творчій відпустці Цуперяк Анатолій із села Нересниця.

Після закінчення "Мастер.

Шеф"-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття.

Працював шеф-кухарем в ресторані "Делі".

Потім він перейшов в інший ресторан шефом.

Довго працював у ресторані в Буковелі.

Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім'ї.

Мріє заробити гроші на власний заклад.

Цуперяк Анатолій, СТБ.

19-річний Карпюк Микола з Івано-Франківська.

Микола полюбив кухню ще у 8 класі.

Після школи хлопець вступив на харчового технолога.

Він мріє про власне місце в історії кулінарії.

Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні.

На кухні ресторану придумує нові страви.

Микола Карпюк, СТБ.

27-річний Висоцький Максим з Харкова.

Максима вступив до ПТУ на кухаря.

В ході навчання він пішов на практику, після чого працював в суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи.

Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан "Panorama", але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері.

Висоцький Максим, СТБ.

31-річна майстер практичного мистецтва в кулінарному училищі Гамарник Яна з Богуслав.

Яна понад 7 років викладає в ПТУ.

На кухню "Мастер.

Професіонали"-2 Яна прийшла для того, щоб навчитися передовим технікам і страв, а потім – передати свої знання підростаючим кухарям.

Гамарник Яна, СТБ.

20-річний піццайоло в піцерії "Тісто" Побережник Юрій зі Львова.

Юрій вже довгий час працює в піцерії.

Його спеціальність – неаполітанська піца.

Хлопець готується стати піца-шефом.

Також Юрій готує з самого дитинства.

До роботи в піцерії, він також працював в ресторанах з української, американської і італійською кухнями.

Побережник Юрій, СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.

Як повідомляв портал "Знай.

ua", "Мастер.

Шеф" влаштує майже гладіаторські бої.

Також "Знай.

ua" писав, що нової суддею "Мастер.

Професіонали" стала Ольга Мартиновська.

"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу - Фото 1

Джерело матеріала
loader