/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F8720323245bd7dbb75b11ae201a8cc14.jpg)
"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу
У другому випуску "Мастер.
Професіонали" пройшли перші 3 випробування після кастингу.
Деякі з учасників відразу піднімалася на балкон, а хтось вирушав додому.
В результаті залишилося на проєкті 20 осіб, які отримали іменні кітелі.
35-річний шеф в ресторані "Fabius" Грибеник Євген з Києва.
Євген з 15 років на кухні.
Він починав ще кухарського училища і роботи у Кіото.
Після школи "Ferrandi" і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік та роботі з сезонними продуктами.
Потім він довгий час працював бренд-шефом мережі ресторанів "Козирна Карта" і шефом-дієтологом в клініці "Ісіда".
Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України.
Також Євген годував гостей на весілля Насті Каменських і Потапа.
Грибеник Євген, СТБ.
27-річний кухар гарячого процесу в ресторані "Lucky" Алімов Микита з Києва.
Популярні новини зараз.
Привітання з 8 березня у прозі: найкрасивіші слова до свята.
Прогноз погоди на завтра здивує українців контрастами - від снігу до спеки.
Олена Кравець з животиком, а Зеленський "на стилі" - таємне фото вразить навіть Кошового.
Банки терміново закриваються, у НБУ попередили всіх українців перед 8 березня.
Показати ще.
Микита готував на лайнерах і в "Конча-Заспі".
Також він пробував себе шефом, але доля привела його на кухню ресторану "Lucky" до Володимира Ярославському.
Алімов Микита, СТБ.
19-річний шеф-кондитер в "Автограф" Кравченко Єфім з Києва.
Єфім вже брав участь в 1 сезоні "Мастер.
Однак тоді він досить швидко вилетів.
Єфім зараз працює шеф-кондитером і помічником Лізи Глинської.
А знову на "Мастер.
Професіонали"-2 прийшов для того, щоб показати, чого він вартий.
Кравченко Єфім, СТБ.
23-річна кухар гарячого цеху в ресторанах "Mama Lama" і "Перша Чайхана" Олександра Касьянова з Харкова.
Олександра всю кулінарну базу отримала сама.
Її взяли на роботу без досвіду та освіти в ресторан.
Олександра дуже любить готувати з м'яса, але добре дружить і з тестом, і з холодними стравами.
Також вона бажає повчитися у неймовірних людей, яких зустріне на проекті.
Олександра Касьянова, СТБ.
32-річний шеф-кухар в "Panorama" Єрмаков Владислав з Харкова.
Владислав вперше потрапив на кухню в підлітковому віці.
Вже більше 10 років він працює шеф-кухарем у ресторані "Panorama".
Крім пристрасті до кулінарного мистецтва, Владислав є любителем спорту і активного способу життя.
Єрмаков Владислав, СТБ.
19-річна кондитер ресторану "Чехів" Анастасія Кобиляцька з Харкова.
Анастасія є переможницею в "Мастер.
Кулінарний випускний".
Після проекту дівчина пішла вчитися на кондитера в школу Алена Дюкасса в Парижі.
На даний момент вона працює в ресторані "Чехів" кондитером.
Паралельно навчається в технікумі на технолога і в університеті — на ресторанному бізнесі.
Також Настя бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими і не боїться конкуренції.
Анастасія Кобиляцька, СТБ.
45-річна власниця ресторану в Іспанії Берк Світлана з Києва.
Світлана закінчила іспанську школу ресторанної справи, організовувала перші гастротури.
Пізніше вона подорожувала з кухарями з майстер-класами і працювала в якості перекладача.
В даний момент вона є власницею власного ресторанчика в Іспанії.
Берк Світлана, СТБ.
20-річний су-шеф в ресторані "100 років тому вперед" Брайчук Валентин з Києва.
Валентин з 15-ти років підробляв на кухні.
В даний момент він працює су-шефом в "100 років тому вперед", шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко.
Також хлопець працює без вихідних місяцями і присвячує улюбленій справі весь свій час.
Брайчук Валентин, СТБ.
29-річний безробітний Канарян Едуард з Києва.
Едуард обожнює поєднувати, на перший погляд, абсолютно невідповідні один одному продукти і смаки.
Пропрацювавши довгий час шеф-кухарем в різних закладах, він зрозумів, що це не його.
На сьогоднішній день він дуже захоплений локальними кулінарними традиціями різних народів і країн.
Канарян Едуард, СТБ.
21-річний безробітний Цвігун Олександр з Ірпеня.
Олександру подобається скандинавська кухня, але він не являє кулінарне мистецтво без експериментів і нестандартних рішень.
У 19 років він виїхав набиратися досвіду в Польщу, в кращому ресторані міста.
Ближче до кінця роботи хлопець став су-шефом і допомагав навчати новеньких.
Цвігун Олександр, СТБ.
29-річний шеф-кухар в казино Данієлян Давид з Вірменії.
Давид переїхав з Вірменії на запрошення співвітчизника.
Шефствував на багатьох кухнях українських ресторанів.
В основному він спеціалізується на європейської та східної кухні.
У Харкові Давид працював у єврейському ресторані, в Сєвєродонецьку був шефом ресторану у вірменина.
Зараз він повернувся до Вірменії і працює шефом в казино.
Данієлян Давид, СТБ.
28-річна власниця кейтерингової компанії Жигуліна Юлія з Києва.
Юлія продовжує свій кухарський рід, який почався з її бабусі.
Вона відмінно управляється з м'ясом.
У свій час займалася кенді-барами.
На кухні Юлія буває дуже жорстка, але тільки в тому випадку, якщо щось йде не так.
31-річний су-шеф в ресторані "Маяк" Самардак Віктор з Києва.
Віктор після закінчення школи пішов вчитися на кухаря в ПТУ.
Через 2 тижні навчання він влаштувався на практику в кращий ресторан Кривого Рогу.
Віктор добре знайомий з азіатською і європейською кухнями.
Також він чудово почувається і в кондитерському мистецтві.
Свого часу шеф багато працював в європейських ресторанах.
Зараз Віктор працює су-шефом в Олександра Абрамова.
Самардак Віктор, СТБ.
24-річний шеф-кухар у ресторані "Cheffood" Владислав Міцкевич з Києва.
Влад почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві.
У батьків був свій ресторан, де з 8 років Владислав експериментував на кухні.
У "Мастер.
Шеф"-8 Влад дійшов до фіналу.
Після проекту він почав працював бренд-шефом і шефом в трьох ресторанах, дуже багато вчився і працював над собою.
Владислав Міцкевич, СТБ.
31-річний шеф-кухар і співвласник ресторану "Bareo" Чахмахчян Володимир з Одеси.
Володимир почав готувати з 6 років.
Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря.
Відпрацював понад 20 ресторанах.
Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки та тренди.
Провів 160 днів в Індії.
Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.
Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею.
Чахмахчян Володимир, СТБ.
Шеф у творчій відпустці Цуперяк Анатолій із села Нересниця.
Після закінчення "Мастер.
Шеф"-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття.
Працював шеф-кухарем в ресторані "Делі".
Потім він перейшов в інший ресторан шефом.
Довго працював у ресторані в Буковелі.
Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім'ї.
Мріє заробити гроші на власний заклад.
Цуперяк Анатолій, СТБ.
19-річний Карпюк Микола з Івано-Франківська.
Микола полюбив кухню ще у 8 класі.
Після школи хлопець вступив на харчового технолога.
Він мріє про власне місце в історії кулінарії.
Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні.
На кухні ресторану придумує нові страви.
Микола Карпюк, СТБ.
27-річний Висоцький Максим з Харкова.
Максима вступив до ПТУ на кухаря.
В ході навчання він пішов на практику, після чого працював в суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи.
Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан "Panorama", але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері.
Висоцький Максим, СТБ.
31-річна майстер практичного мистецтва в кулінарному училищі Гамарник Яна з Богуслав.
Яна понад 7 років викладає в ПТУ.
На кухню "Мастер.
Професіонали"-2 Яна прийшла для того, щоб навчитися передовим технікам і страв, а потім – передати свої знання підростаючим кухарям.
Гамарник Яна, СТБ.
20-річний піццайоло в піцерії "Тісто" Побережник Юрій зі Львова.
Юрій вже довгий час працює в піцерії.
Його спеціальність – неаполітанська піца.
Хлопець готується стати піца-шефом.
Також Юрій готує з самого дитинства.
До роботи в піцерії, він також працював в ресторанах з української, американської і італійською кухнями.
Побережник Юрій, СТБ.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.
Як повідомляв портал "Знай.
ua", "Мастер.
Шеф" влаштує майже гладіаторські бої.
Також "Знай.
ua" писав, що нової суддею "Мастер.
Професіонали" стала Ольга Мартиновська.
![]()
