Пісне меню: готуємо смачне печиво
Пісне меню: готуємо смачне печиво

Пісне меню: готуємо смачне печиво

Печиво з цільнозернового борошна.

Універсальний варіант і для дорослих, і для маленьких дітей.

Для приготування пісного десерту взяти:.

240 г цільнозернового борошна;.

порошку для випічки;.

1 ст.

0,5 ст.

3 ст.

оливкової олії (можна взяти олію волоського горіха, або з гарбузового насіння).

Змішати сухі інгредієнти, додати вологі.

Перемішати до однорідності.

Можна додати обсмажені вівсяні пластівці, подрібнені горіхи, козинаки, цедру цитрусових, ізюм, мак, насіння льону — словом, все, чим вам захочеться похрумати.

Дати тісту постояти 10‒15 хв.

Розкачати тісто товщиною 3‒4 мм та вирізати печиво.

Випікати при 180° 10‒15 хв., встановивши деко у верхній частині духовки.

Смачного та легкого вам посту!.

Джерело матеріала
loader