Печиво з цільнозернового борошна.
Універсальний варіант і для дорослих, і для маленьких дітей.
Для приготування пісного десерту взяти:.
240 г цільнозернового борошна;.
порошку для випічки;.
1 ст.
0,5 ст.
3 ст.
оливкової олії (можна взяти олію волоського горіха, або з гарбузового насіння).
Змішати сухі інгредієнти, додати вологі.
Перемішати до однорідності.
Можна додати обсмажені вівсяні пластівці, подрібнені горіхи, козинаки, цедру цитрусових, ізюм, мак, насіння льону — словом, все, чим вам захочеться похрумати.
Дати тісту постояти 10‒15 хв.
Розкачати тісто товщиною 3‒4 мм та вирізати печиво.
Випікати при 180° 10‒15 хв., встановивши деко у верхній частині духовки.
Смачного та легкого вам посту!.