Пісний перекус: паста з насіння гарбуза
Пісний перекус: паста з насіння гарбуза

Пісний перекус: паста з насіння гарбуза

«Насіння гарбуза — це суперфуд.

В ньому є 9 вітамінів і 7 мінералів.

Найбільш цінним насіння є завдяки високому вмісту цинку.

Регулярне вживання цього насіння позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів.

Також, цинк є необхідний для нормального функціонування репродуктивної системи чоловіків.

Потреба цинку в чоловіків є набагато більша, ніж у жінок (Згідно National Research Council становить 15 мг — 200 г насіння гарбуза, для жінок — 10 мг).

До того ж, гарбузове насіння очолило список продуктів, що покращують настрій та позитивно впливають на нервову систему», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.⠀.

Тому, робимо пасту з цього супер продукту!⠀.

100 г насіння гарбуза.

30 г сушених помідорів (сухих чи в олії).

1 зубчик часнику.

2 ст.

лимонного соку.

2 ст.

2 ст.

Спеції: 1 ч.

чабру / орегано, сіль, перець.⠀.

Насіння легко підсмажити на сухій пательні.

Помідори й часник нарізати на менші шматочки, помісти блендер, додати всі інші компоненти та змолоти до однорідної маси.⠀.

Паста виходить дуже смачна, має насичений смак.

Можна використовувати, як намазку на хліб або ж як соус до макаронів чи каш.

Джерело матеріала
loader