Чим пригостити гостей на Новий рік: запечений сібас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальса верде”
Чим пригостити гостей на Новий рік: запечений сібас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальса верде”

Чим пригостити гостей на Новий рік: запечений сібас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальса верде”

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Утро ДОМа».

Якщо вам поставили завдання: принести одну-дві страви на святковий стіл, а вам вже набридли традиційні олів’є та холодці, пропонуємо 8 небанальних рецептів, які швидко готуються й не потребують кулінарного хисту.

Автор цих новорічних страв – кулінар Чаба Бакош, який щодня ділиться своїми рецептами у ранковому шоу «Утро ДОМа» на телеканалі «ДОМ».

Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом «Сальса верде» знадобиться:.

Сібас — 1 шт.

Дорадо — 1 шт.

Скумбрія — 1 шт.

Кріп – декілька гілочок.

Лимон — 1 шт.

Часник — 1 зубчик.

Лавровий лист — 3 шт.

Оливкова олія — ​​100 грам.

Каперси (бутони) – 12 шт.

Винний оцет.

Італійські трави.

Білий перець.

Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальса верде”:.

Кожен вид риби приправте спеціями.

Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон.

Змастіть оливковою олією.

Запікайте в духовці за температури 220 градусів до готовності.

Для приготування соусу “Сальса верде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний оцет.

Збийте до кремової суміші.

Запечену рибу подавайте із соусом “Сальса верде” та дольками лимона.

«Утро ДОМа» – ранкова, щоденна програма на телеканалі «ДОМ», де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають в будинку проєкту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей.

Джерело матеріала
loader