Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Утро ДОМа».
Якщо вам поставили завдання: принести одну-дві страви на святковий стіл, а вам вже набридли традиційні олів’є та холодці, пропонуємо 8 небанальних рецептів, які швидко готуються й не потребують кулінарного хисту.
Автор цих новорічних страв – кулінар Чаба Бакош, який щодня ділиться своїми рецептами у ранковому шоу «Утро ДОМа» на телеканалі «ДОМ».
Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом «Сальса верде» знадобиться:.
Сібас — 1 шт.
Дорадо — 1 шт.
Скумбрія — 1 шт.
Кріп – декілька гілочок.
Лимон — 1 шт.
Часник — 1 зубчик.
Лавровий лист — 3 шт.
Оливкова олія — 100 грам.
Каперси (бутони) – 12 шт.
Винний оцет.
Італійські трави.
Білий перець.
Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальса верде”:.
Кожен вид риби приправте спеціями.
Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон.
Змастіть оливковою олією.
Запікайте в духовці за температури 220 градусів до готовності.
Для приготування соусу “Сальса верде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний оцет.
Збийте до кремової суміші.
Запечену рибу подавайте із соусом “Сальса верде” та дольками лимона.
«Утро ДОМа» – ранкова, щоденна програма на телеканалі «ДОМ», де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають в будинку проєкту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей.