Український ЯнгШеф поділився рецептом своїх знаменитих сирників, від яких божеволіють навіть гурмани зі стажем. Добре те, що цей десерт зможе приготувати навіть новачок: сирники не прилипають до рук під час приготування і виходять неймовірно ніжними.
Складові:
Сир 0%, 5% або 9% — 300 г
Яйце — 1 шт
Борошно — 1 ст.л
Манка — 1 ст.л
Цукор — 1 ст.л
Кокосове молоко (у залізних банках) — 100 г
Білий шоколад — 20 г
Готуємо сирники:
Замішати разом сир, борошно, манку, цукор і яйце. Залишити у холодильнику мінімум на 20 хвилин. В ідеалі краще зробити з вечора, щоб уранці без поспіху приготувати.
Скочуємо кульки, як у дитинстві робили сніжки: без додавання борошна, до долонь нічого прилипати не буде, можна будь-якого розміру, особливо не старайтеся.
Із замісу можна зробити 6 кулькою або 2 великі ЯнгШефівські AMG сирники. Викладаємо на сковороду, бажано не вище відмітки 6-7 на вашій плиті, якщо газ, на середньому вогні буде чудово.
По 1-2 хвилини з кожного боку, але краще подивіться: повинна бути гарна апетитна «засмага» на кожному сирнику. У цю ж сково додаємо кокосове молоко і білий шоколад (будь-який). Тушити 3 хвилини.
Після цього зніміть сирники зі сковороди в тарілку і засипте їх перебитими горіхами будь-якими улюбленими. На додаток ідеально підійде малина, лохина, ожина, полуниці та взагалі все, що любите.