Шалено смачні та прості сирники від ЯнгШефа
Шалено смачні та прості сирники від ЯнгШефа

Шалено смачні та прості сирники від ЯнгШефа

Український ЯнгШеф поділився рецептом своїх знаменитих сирників, від яких божеволіють навіть гурмани зі стажем. Добре те, що цей десерт зможе приготувати навіть новачок: сирники не прилипають до рук під час приготування і виходять неймовірно ніжними.

Складові:

Сир 0%, 5% або 9% — 300 г

Яйце — 1 шт

Борошно — 1 ст.л

Манка — 1 ст.л

Цукор — 1 ст.л

Кокосове молоко (у залізних банках) — 100 г

Білий шоколад — 20 г

Готуємо сирники:

Замішати разом сир, борошно, манку, цукор і яйце. Залишити у холодильнику мінімум на 20 хвилин. В ідеалі краще зробити з вечора, щоб уранці без поспіху приготувати.

Скочуємо кульки, як у дитинстві робили сніжки: без додавання борошна, до долонь нічого прилипати не буде, можна будь-якого розміру, особливо не старайтеся.

Із замісу можна зробити 6 кулькою або 2 великі ЯнгШефівські AMG сирники. Викладаємо на сковороду, бажано не вище відмітки 6-7 на вашій плиті, якщо газ, на середньому вогні буде чудово.

По 1-2 хвилини з кожного боку, але краще подивіться: повинна бути гарна апетитна «засмага» на кожному сирнику. У цю ж сково додаємо кокосове молоко і білий шоколад (будь-який). Тушити 3 хвилини.

Після цього зніміть сирники зі сковороди в тарілку і засипте їх перебитими горіхами будь-якими улюбленими. На додаток ідеально підійде малина, лохина, ожина, полуниці та взагалі все, що любите.


Теги: готуємо будинки, десерт ELLE, сирники
Источник материала
loader