/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F18574cf4f4567c40cb2fc7f41eb0bb62.jpg)
Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт
Цвітна капуста корисна для жіночого здоров’я, а також дуже смачна. Дієтолог-нутриціолог, експерт зі здорового харчування Лора Філіппова поділилася швидким рецептом приготування небанальної страви — стейків із цвітної капусти. Вони готуються на швидку руку та чудово смакують на літньому пікніку.
Нам потрібно:
цвітна капуста — 1 шт;
сіль, чорний мелений перець;
2 ст.л. оливкової олії;
1 ч.л. свіжого подрібненого імбиру;
1 ч.л. меленого орегано, майорану чи зіри (що вам більше до смаку).
Як готуємо:
Довгим гострим ножем наріжте цвітну капусту на стейки товщиною 1,5 см. Для цього капусту ріжуть спочатку навпіл, а потім від середини нарізають стейки, намагаючись захопити трохи качан.
Посоліть і поперчіть.
Розігрійте антипригарну сковороду, злегка змастіть олією (1 ст.л.), підсмажте стейки по 2 хвилини з кожного боку.
Розігрійте духовку до 200 градусів, викладіть стейки, посипте їх спеціями та імбиром. Змастіть оливковою олією (1ст.л.).
Запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!
