Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт
Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт

Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт

Цвітна капуста корисна для жіночого здоров’я, а також дуже смачна. Дієтолог-нутриціолог, експерт зі здорового харчування Лора Філіппова поділилася швидким рецептом приготування небанальної страви — стейків із цвітної капусти. Вони готуються на швидку руку та чудово смакують на літньому пікніку.

Нам потрібно:

цвітна капуста — 1 шт;

сіль, чорний мелений перець;

2 ст.л. оливкової олії;

1 ч.л. свіжого подрібненого імбиру;

1 ч.л. меленого орегано, майорану чи зіри (що вам більше до смаку).

Як готуємо:

Довгим гострим ножем наріжте цвітну капусту на стейки товщиною 1,5 см. Для цього капусту ріжуть спочатку навпіл, а потім від середини нарізають стейки, намагаючись захопити трохи качан.

Посоліть і поперчіть.

Розігрійте антипригарну сковороду, злегка змастіть олією (1 ст.л.), підсмажте стейки по 2 хвилини з кожного боку.

Розігрійте духовку до 200 градусів, викладіть стейки, посипте їх спеціями та імбиром. Змастіть оливковою олією (1ст.л.).

Запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!


Теги: готуємо вдома, українська кухня, що приготувати вдома
Источник материала
loader