Солоні сирники з пармезаном: рецепт, який схвалив дієтолог
Солоні сирники з пармезаном: рецепт, який схвалив дієтолог

Солоні сирники з пармезаном: рецепт, який схвалив дієтолог

«Взагалі сирники — одна з моїх коронних страв. Вони в мене виходять ідеальної форми і смаку я ніколи не роблю їх занадто солодкими. Тому вони, навіть ті, що з фруктами і ягодами, у мене не як десерт, а як основна страва.  Солоні сирники з пармезаном — це дуже оригінально і смачно. Цей рецепт я взяла з книги Аніти Луценко та Катерини Андрєєвої», — ділиться нутриціологиня, експертка зі здорового харчування Лора Філіпова.

Нам потрібно:

Кисломолочний сир, 5 чи 9% (250-300 г)

Куряче яйце

Пармезан тертий 30-40 г

Кріп, сіль за смаком

Семола (борошно з твердих сортив пшениці) - 1-2 ст л в залежності від сир (щоб отримати потрібну констстенцію)

Цільнозернове борошно для обвалювання

Готуємо сирники:

Блендером перебиваємо кисломолочний сир з яйцем, додаемо пармезан, дрібно порізаний кріп, семолу та сіль.

Вимішуємо масу, формуємо сирники, обвалюємо в борошні.

Обсмажуємо з двох сторін у невеличкій кількості олії.


Теги: готуємо вдома, здорове харчування, сирники
Джерело матеріала
loader