Кіш із цукіні: елементарний рецепт
Кіш із цукіні: елементарний рецепт

Кіш із цукіні: елементарний рецепт

Придатні рецепти смачної випічки нашвидкуруч — на вагу золота. Food-блогер Інна Сохан Сефат пропонує приготувати дивовижно смачний киш з цукіні — поки що триває сезон цього смачного овочу, який чудово поєднується з випічкою.

Складові:

Заморожене листкове дріжджове тісто

3 цукіні

3 яйця

200г вершків

1 плавлений сирок

Сіль та улюблені спеції за смаком

Свіжий кріп

1 зубчик часнику

Готуємо киш із цукіні

Розкочуємо тонко листкове дріжджове тісто і викладаємо його у форму, змащену вершковим маслом.

Беремо 3 цукіні і нарізаємо овочечисткою тоненькі слайси.

Скручуємо їх та заповнюємо ними форму.

Змішуємо 3 яйця і 200г вершків, додаємо натертий плавлений сир, сіль, улюблені спеції, дрібно нарізаний кріп, видавлюємо зубочок часнику.

Заливаємо цією сумішшю цукіні. Ставимо в розігріту духовку на 180 ° C на 45хв. Готово!


Теги: готуємо вдома, Кіш, французька випічка
Джерело матеріала
loader