/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fb34eba8ceb521208364ebc40fbcf062f.jpg)
Кіш із цукіні: елементарний рецепт
Придатні рецепти смачної випічки нашвидкуруч — на вагу золота. Food-блогер Інна Сохан Сефат пропонує приготувати дивовижно смачний киш з цукіні — поки що триває сезон цього смачного овочу, який чудово поєднується з випічкою.
Складові:
Заморожене листкове дріжджове тісто
3 цукіні
3 яйця
200г вершків
1 плавлений сирок
Сіль та улюблені спеції за смаком
Свіжий кріп
1 зубчик часнику
Готуємо киш із цукіні
Розкочуємо тонко листкове дріжджове тісто і викладаємо його у форму, змащену вершковим маслом.
Беремо 3 цукіні і нарізаємо овочечисткою тоненькі слайси.
Скручуємо їх та заповнюємо ними форму.
Змішуємо 3 яйця і 200г вершків, додаємо натертий плавлений сир, сіль, улюблені спеції, дрібно нарізаний кріп, видавлюємо зубочок часнику.
Заливаємо цією сумішшю цукіні. Ставимо в розігріту духовку на 180 ° C на 45хв. Готово!
