/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F149%2F6efd7a6ed337c8fc8e655348c22d8c3a.jpg)
Салат з баклажанів на зиму. Можна робити побільше от Кулинарные рецепты от SV
Приготування
- Овочі помила, баклажани нарізаю кружальцями товщиною в 1 см, посолила, перемішала, залишаю постояти 30 хвилин.
 - Нарізаю кріп, петрушку, болгарський перець та часник.
 - На пательню наливаю олію, добре розігріла, обсмажую баклажани до золотистого кольору. Кладу на серветку щоб зайва олія стекла.
 - Болгарський перець обсмажую на олії хвилин 5.
 - Окремо обсмажую часник 2 хвилини.
 - В чисті банки викладаю все шарами. За смаком можна додати гіркий перець.
 - Помідори подрібнила блендером, можна перекрутити через м'ясорубку. Додаю сіль та цукор, даю закипіти і розливаю побанках.
 - На дно каструлі обов'язково кладу рушник, ставлю банки, заливаю теплою водою, накриваю простерелізованими кришками, і з моменту закіпання води в каструлі стерелізую 10 хвилин.
 - Закрила, перевернула на кришку, закутувати не потрібно, залишаю так до повного охолодження.
 - Зберігати цей салат можна при кімнатній температурі всю зиму.
 - Всім приємного смаку та мирного неба. Все буде Україна.
 
Інгредієнти
- 500 г баклажанів
 - 250 г болгарського перцю
 - 50 г часнику
 - 100 г кропу
 - 100 г петрушки
 - 600 г помідорів
 - 1 ч.л солі
 - 0.5 ч.л цукру
 - 70 мл оліі
 
								
									Сохранить в:
								
                                        
                                            
                                        
                                    
