Салат з баклажанів на зиму. Можна робити побільше от Кулинарные рецепты от SV
Салат з баклажанів на зиму. Можна робити побільше от Кулинарные рецепты от SV

Салат з баклажанів на зиму. Можна робити побільше от Кулинарные рецепты от SV



Приготування

  1. Овочі помила, баклажани нарізаю кружальцями товщиною в 1 см, посолила, перемішала, залишаю постояти 30 хвилин.
  2. Нарізаю кріп, петрушку, болгарський перець та часник.
  3. На пательню наливаю олію, добре розігріла, обсмажую баклажани до золотистого кольору. Кладу на серветку щоб зайва олія стекла.
  4. Болгарський перець обсмажую на олії хвилин 5.
  5. Окремо обсмажую часник 2 хвилини.
  6. В чисті банки викладаю все шарами. За смаком можна додати гіркий перець.
  7. Помідори подрібнила блендером, можна перекрутити через м'ясорубку. Додаю сіль та цукор, даю закипіти і розливаю побанках.
  8. На дно каструлі обов'язково кладу рушник, ставлю банки, заливаю теплою водою, накриваю простерелізованими кришками, і з моменту закіпання води в каструлі стерелізую 10 хвилин.
  9. Закрила, перевернула на кришку, закутувати не потрібно, залишаю так до повного охолодження.
  10. Зберігати цей салат можна при кімнатній температурі всю зиму.
  11. Всім приємного смаку та мирного неба. Все буде Україна.

Інгредієнти

  • 500 г баклажанів
  • 250 г болгарського перцю
  • 50 г часнику
  • 100 г кропу
  • 100 г петрушки
  • 600 г помідорів
  • 1 ч.л солі
  • 0.5 ч.л цукру
  • 70 мл оліі

Сохранить в:
Источник материала
loader