/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F149%2F6bf1bd8bbd0a266ad220e43686efaf32.jpg)
Можна їсти і не думати про фігуру! Я в захваті! Пухкенькі та смачненькі маффіни без борошна та цукру
Друзі, привіт! :)Як я зауважила в відео,в моїй сім'ї за останні декілька місяців ми майже не використовували білого пшеничного борошна. Сьогоднішній рецепт не тільки без білого борошна, він взагалі без пшеничного борошна. Смачно, корисно і дуже легко! Можна їсти і не думати про фігуру:)
Рецепт:
- 3 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 стакана ( 125 мл) замінника цукру еритритолу з монкфрутом ( або цукру якщо ви вживаєте)
- 1 ч.л. мигдалевого екстракту
- 1 стакан ( 250 мл) натурального йогурту( в мене жирність 2%)
- 0,5 ч.л. соди
- 50 мл рослинної олії
- 1 ч.л. розпушувача для тіста
- 3 стакани мигдалевого борошна ( 750 мл)
