Чому чоловічі кросівки Puma — це фаворити знаменитостей у світі моди?
Чому чоловічі кросівки Puma — це фаворити знаменитостей у світі моди?

Чому чоловічі кросівки Puma — це фаворити знаменитостей у світі моди?

Знаменитості та світові зірки люблять кросівки не менше, ніж звичайні користувачі. Серед них є багато прихильників та амбасадорів чоловічих кросівок Puma, які оцінили переваги цього взуття та бажають допомогти популяризувати бренд. Сьогодні Puma розширює модні горизонти та свій асортимент, а також активно залучає відомих людей до проєктування та просування культових кросівок. Чому Puma має таку популярність серед знаменитостей?

Які зірки стали амбасадорами Puma?

Puma зміцнює свої позиції, зокрема шляхом співпраці з найвідомішими зірками хіп-хоп музики та спорту. Сьогодні бренд конкурує за першість з Under Armour, Nike та, звісно, Adidas. Впродовж останніх років цей відомий в усьому світі бренд зробив ставку не лише на спортивний одяг та взуття, а й на одяг у спортивному стилі для повсякденного носіння та ефектних образів. Таким способом Puma намагається охопити ширшу аудиторію.

Як і кожен світовий бренд, Puma співпрацює з відомими зірками, через яких встановлює зв’язок з мільйонами їхніх підписників в соціальних мережах та на різних платформах. Наприклад, Puma активно співпрацює з американським репером Big Sean, який є глобальним послом і творчим співробітником компанії. У репера є значний досвід такої співпраці, адже перед цим він упродовж п’яти років співпрацював з Adidas. Чоловічі кросівки Puma (https://answear.ua/m/puma/vin/vzuttya/krosivky) просуває канадський співак і продюсер The Weeknd, спільно з яким компанія випускає не лише рекламні відео, а й спеціальні колекції взуття та одягу. Кросівки та спортивні костюми Puma до вподоби й реперу Young Thug з Атланти, який є справжнім шанувальником високої моди. Натомість учасники колективу Rae Sremmurd Свей Лі та Слім Джіммі взяли участь у фотосесії для ретро-кампанії Puma, присвяченій одягові у стилі 1980-х років. Стильні кросівки та спортивні костюми Puma були гармонійно доповнені олдскульними бумбоксами та атмосферою баскетбольного майданчика. Результатами таких колаборацій часто стають окремі ексклюзивні колекції одягу та взуття.

Чому чоловічі кросівки Puma — це фаворити знаменитостей у світі моди? - Фото 1

Чому знаменитості обирають кросівки Puma?

За майже сто років свого існування бренд Puma досяг визначних успіхів, ставши дійсно монументальним брендом. Одяг та взуття Puma обирають професійні спортсмени, зірки шоубізнесу та мільйони клієнтів по всьому світу. Бренд добре знає, як задовольнити своїх прихильників: ключ до успіху — це створення виробів найкращої якості з сучасним дизайном, в яких комфортно перебувати в будь-якій ситуації.

Бачення Puma полягає в тому, щоб «бути найбажанішою у світі компанією спортивного стилю життя зі сталим розвитком». Натомість свою місію компанія вбачає в тому, щоб «бути найшвидшим спортивним брендом у світі». Сміливість, амбіційність, чітка філософія, що реалізується впродовж багатьох років — це те, чому взуття Puma з’являється в гардеробі багатьох зірок.

Кросівки Puma, попри те, що бренд позиціює себе зокрема як бренд для спортсменів, представлені багатьма різновидами, включно з моделями для повсякденного носіння, а також спеціальними кросівками для бігу, активної ходьби, тренувань у спортзалі. Відповідно, бренд Puma дійсно стає дуже бажаним не лише серед спортсменів, а й серед усіх шанувальників спорту, а також усіх, хто на щодень обирає зручність, стиль та надійність.

Кросівки Puma здатні підкреслити будь-який образ та настрій, що неабияк важливо для зірок, які люблять похизуватися оригінальними модними комбінаціями. Широкий асортимент дозволяє кожному підібрати потрібну модель. Усім своїм зовнішнім виглядом Puma випромінює стиль, комфорт та якість. До того ж це дуже універсальне взуття, що здатне чудово доповнити спортивні, гламурні та повсякденні образи. Puma — це взуття на всі випадки життя. Продумані дизайнерські рішення, довершені форми, вдало підібрані кольори, а також неперевершений комфорт та якість — це те, що до вподоби не лише знаменитостям, а й усім охочим.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Кукіб
Катерина Кукіб
Журналіст
loader