Пісне меню: салат з авокадо, апельсином та проростками
Пісне меню: салат з авокадо, апельсином та проростками

Пісне меню: салат з авокадо, апельсином та проростками

Салат з авокадо, стиглим апельсином, проростками — чудова вегетаріанська страва, яка підходить на роль пісної.

Інгредієнти:

Проростки (цибуля-порея, люцерни) — 50 г

Авокадо (стиглі) — 2 шт

Апельсин — 1 шт

Лайм (сік) — 2 ст.л.

Олія оливкова — 2 ст.л.

Сіль та перець до смаку

Спосіб приготування:

Апельсин очистить та розділіть на часточки, очистить їх від плівки. Сік, який при цьому витікає, зберіть у миску.

Додайте в миску сік лайма, оливкову олію, сіль та перець. Збийте вилкою. Авокадо розріжте на 2 частини, видаліть шкірку та кісточки.

Розкладіть по 4 тарілках, прикрасьте часточками апельсина і полийте соусом.

Посипте проростками і відразу подавайте.


Джерело матеріала
loader