Салат з авокадо, стиглим апельсином, проростками — чудова вегетаріанська страва, яка підходить на роль пісної.
Інгредієнти:
Проростки (цибуля-порея, люцерни) — 50 г
Авокадо (стиглі) — 2 шт
Апельсин — 1 шт
Лайм (сік) — 2 ст.л.
Олія оливкова — 2 ст.л.
Сіль та перець до смаку
Спосіб приготування:
Апельсин очистить та розділіть на часточки, очистить їх від плівки. Сік, який при цьому витікає, зберіть у миску.
Додайте в миску сік лайма, оливкову олію, сіль та перець. Збийте вилкою. Авокадо розріжте на 2 частини, видаліть шкірку та кісточки.
Розкладіть по 4 тарілках, прикрасьте часточками апельсина і полийте соусом.
Посипте проростками і відразу подавайте.