Дивовижна makeup-колекція на честь серіалу «Бріджертони»
Дивовижна makeup-колекція на честь серіалу «Бріджертони»

Дивовижна makeup-колекція на честь серіалу «Бріджертони»

Новина, яка потішила всіх фанів «Бріджертонів»: 13 червня на Netflix з’явилася друга частина третього сезону популярного серіалу. Проте, тепер відчуті пристрасть, неймовірну красу та королівську розкіш епохи Регентства з серіалу «Бріджертони» можна не тільки через екран. 

Дивовижна makeup-колекція на честь серіалу «Бріджертони» - Фото 1

Легендарний італійський бренд Kiko Milano презентував лімітовану колекцію, натхненну любовними історіями, кольорами та вишуканим світом Бріджертонів, відмічаючи вихід третього сезону однойменного серіалу.

До нової лінійки увійшли: палетка тіней з різними відтінками, рідкі тіні та стійкі тіні-олівець, підводка для очей, губні помади, блиски та бальзами для губ, подвійні рум’яна і хайлайтер. 

Розкішні, оксамитово-м’які, сяйнисті формули, кремові та пудрові текстури легко наносяться й розтушовуються, а різноманіття кольорів підкреслюють романтично-мрійливий образ у стилі естетики та кокетства одного з найпопулярніших серіалів Netflix. 

Кожен продукт представлено у  привабливій, колекційній упаковці блакитного та темно-зеленого кольорів з золотими малюнками — романтичний дизайн нової лінійки повторює елегантні й витончені атрибути та відтінки «Бріджертонів».

Вся естетика доби регентства у поєднанні сучасною сміливістю відображається у романтичному і спокусливий макіяжі. Колекція вже доступна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA.

Дивовижна makeup-колекція на честь серіалу «Бріджертони» - Фото 2


Джерело матеріала
loader