/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F1e44498020bee66a19552aafdc2d0ab8.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом дорадо, фаршированого гребінцями
У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle. На кухні технічного партнера GAGGENAU він приготує літню та неймовірно смачну страву — дорадо, фаршированого гребінцями з соусом Ван Жун.
Інгредієнти для приготування:
Дорадо — 1 риба (приблизно 1-1,5 кг)
Гребінці свіжі — 5 шт.
Яйце — 1 шт.
Вершки 30% — 250 г
Вершкове масло — 110 г
Кріп — 100 г
Цибуля шалот — 50 г
Біле вино (рекомендуємо Chateau Rieussec Sauternes) — 150 г
Стручкова квасоля — 100 г
Покроковий рецепт та лайфхаки від Шефа — у відео. Усі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME. Нехай смакує!
