«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом дорадо, фаршированого гребінцями
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом дорадо, фаршированого гребінцями

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом дорадо, фаршированого гребінцями

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle. На кухні технічного партнера GAGGENAU він приготує літню та неймовірно смачну страву — дорадо, фаршированого гребінцями з соусом Ван Жун.

Інгредієнти для приготування:

Дорадо — 1 риба (приблизно 1-1,5 кг)  

Гребінці свіжі — 5 шт.

Яйце — 1 шт.

Вершки 30% —  250 г 

Вершкове масло — 110 г 

Кріп — 100 г 

Цибуля шалот — 50 г 

Біле вино (рекомендуємо Chateau Rieussec Sauternes) — 150 г 

Стручкова квасоля — 100 г 

Покроковий рецепт та лайфхаки від Шефа — у відео. Усі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME. Нехай смакує!

Источник материала
loader