Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів
Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів

Продовжуємо розглядати найцікавіші позиції, запропоновані українськими брендами, які зможуть доповнити наш осінній гардероб. Від верхнього одягу, представленого плащами, бомберами та блейзерами, до різних варіацій брюк, спідниць, светрів та елегантних суконь — як зазвичай, зібрали для вас головні фаворити серед лінійок дизайнерів.

JUL

Період, коли у літо ніжно вплітається осінь, є чудовою можливістю для пошуку нових проявів себе. Цю захопливу трансформацію закарбував український бренд JUL у колекції Pre-Fall 24, яка поєднує в собі витончені й при цьому практичні позиції. 

JUL наповнив лінійку найнеобхіднішими предметами верхнього одягу: пальтом у декількох варіаціях, оверсайз-плащем з капюшоном, а також джинсовою курткою світлого відтінку. Актуальні для кожного сезону джинси бренд запропонував у класичному бежевому кольорі, а модель-кльош у традиційному синьому. Тренд на office-core команда підтримала чорними брюками та мініспідницями, виконаними з м’якої вовни та віскози. Чудовим доповненням до них стали бавовняні сорочки, оздоблені принтом у смужку та клітинку. Останні теплі дні закарбувалися в сарафані на запах, мінісукні з атласу й сукні-комбінації з відкритою спиною. Окрім цього, у колекції також представили речі, що стануть основою гардероба на щодень: футболки, приталені лонгсліви та базові джемпери. 

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 1

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 2

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 3

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 4

Nyni

Бренд продовжив свій шлях у створенні ювелірних виробів та випустив колекцію прикрас «Дерево життя», що поєднала в собі традиції та сучасність. Кожен елемент створений зі срібла з витонченою позолотою та доповнений натуральними перлами.

До лінійки увійшли сережки-петлі та пусети у вигляді пташки й квітки, підвіси на ланцюжку, чокери з річними перлами та елегантні кулони. Завдяки мінімалістичним вишуканим деталям будь-який виріб зможе доповнити образ для різних приводів. 

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 5

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 6

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 7

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 8

Serenity

Лінійка бренду White Infinity натхнена ніжністю й романтичністю жінок. Вона відкриває нове бачення білого кольору, демонструючи його універсальність та актуальність

Кожна модель з селекції поєднує класичну елегантність із сучасними тенденціями, роблячи їх ідеальним вибором для будь-якої події — від весілля до повсякденних виходів чи вечірніх заходів. Особливу увагу привертають максісукні Devon з відкритою спиною, що стали бестселером літнього сезону. Окрім них, додалася й нова модель Morgan, яка має ще більш виразний та глибокий виріз на спині й невелике драпірування на декольте.

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 9

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 10

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 11

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 12

diadia

Колекція «Новий Семестр» розроблена, аби підтримати жінок у збереженні енергії та натхнення, які їм вдалось накопичити за літо. Практичні кольори, стильні силуети та функціональні тканини складаються в універсальні образи, які легко адаптуються до будь-якої ситуації — від ділових зустрічей до вечірніх прогулянок. 

У дропі можна знайти костюми, піджаки, спідниці та штани, виготовлені з високоякісних італійських матеріалів. Ці елементи доступні в класичних кольорах: коричневому, синьому і чорному. Розбавити та збалансувати їх можна яскравими сорочками. У колекції також представлені сукні в тенісному стилі та лонгсліви зі щільної бавовни. Для прохолодних й вітряних днів бренд підготував бомбери з коміром, виготовлені з водовідштовхувальної тканини. Куртки доступні в синьому, чорному та бежевому кольорах. 

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 13

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 14

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 15

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 16

THE LACE

На початку підготовки до осені увага бренду пильно прикута до продуманості пропорцій і вмілої комплементарності речей. Тому в новій колекції Pre-Fall сталість принципів елегантності THE LACE тісно сплітається зі свіжими віяннями технік нашарування. 

Лаконічна атрибутика бренду представлена безкопромісними iconic-елементами: елегантними костюмами-трійками, міді- та мініспідницями, капрі та корсетами. Костюмна лінійка оновилась осінніми відтінками гіркого шоколаду, холодного бежевого й кремового. Важливим блоком колекції стала розширена трикотажна лінійка: у ній — мідісукні з відкритою спиною, комфортні сети з брюк і светрів, укорочені кардигани, джемпери, лонгсліви та сорочки. Серед яскравих акцентів — трикотажна червона сукня з відкритою спиною. 

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 17

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 18

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 19

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 20

rimmart

Бренд rimmart запустив нову прикрасу — вишуканий срібний каф, який, як і всі предмети бренду, поєднує в собі елегантність та сучасність. Завдяки інкрустації різноколірними цирконами кожна модель виділяється та втілює дух останнього подиху літа. Назва виробу Spark ear cuff прямо передає саму природу блискучих цирконів, які завдяки своєму мерехтінню переливаються при будь-якому освітленні та створюють ефект справжнього феєрверка. 

Каф, зроблений зі срібла, можна буде обрати в різних кольорах з різними цирконами на свій смак: загалом зроблено 8 варіацій однієї прикраси. Вироби представлені як в позолоті, так і в срібному кольорі зі смарагдовими, топазовими, бордовими цирконами.

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 21

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 22

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 23

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 24

Blackwood

Кейси для MacBook — це не лише надійний захист гаджетів у повсякденному житті, але й стильний аксесуар, який гармонійно доповнює образи. Нова колекція бренду пропонує низку таких моделей, виготовлених з натуральної шкіри та прикрашених фірмовими деревʼяними боковинами. Варіанти зі світлої шкіри інкрустовані напівдорогоцінним камінням, а чорні доповнені лише металевим логотипом.

Кейси виготовляються в декількох розмірах, щоб можна було знайти ідеальний аксесуар для будь-якої моделі MacBook. 

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 25

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 26

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 27

Вибір тижня: головні фаворити на осінній сезон у нових колекціях українських брендів - Фото 28


Джерело матеріала
loader