Учасник "Голосу країни" записав пісню про воїнів 24-ї бригади: як знімали кліп на Донеччині
Учасник "Голосу країни" записав пісню про воїнів 24-ї бригади: як знімали кліп на Донеччині

Учасник "Голосу країни" записав пісню про воїнів 24-ї бригади: як знімали кліп на Донеччині

Про це йдеться на сторінці бійців, передає "Еспресо.Захід". 

"Війна – це дуже важка, кропітка і шляхетна справа. Мужність і братерство, а також піт, кров, сльози, бої та тяжкі втрати. Найкраще про це знають прості солдати, які щодня захищають нашу землю зі зброєю в руках, масово знищуючи одвічного ворога", – йдеться в описі до відео.

Зазначають, що цей кліп про те, що за кожним воїном 24-ї ОМБр імені короля Данила стоїть ціле військо бойових побратимів. Слава воїнів — вічна, і досягається вона лише в бою.

Над піснею працювали:

  • Пісня: Давид Стеблюк. Музикант, актор. Учасник "Голосу країни", 8 сезон.
  • Аранжування: Валентин Резник
  • Зведення, мастеринг: Ігор Хоркавий.

Як на Донеччині знімали кліп

Воїни показали, в яких умовах знімали кліп на цю пісню. 

Що відомо про 24-ту ОМБр

 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила – військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України. Перебуває у складі оперативного командування "Захід". Бригада носить ім'я короля Данила – правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя.

Від початку російської агресії у 2014 році частини бригади були залучені на багатьох напрямках війни на сході. Також бійці бригади залучені до бойових дій і в ході повномасштабного вторгення в Україну. Попри запеклі бої, військові зберігають оптимізм і залишаються вмотивованими виконувати поставлені завдання та досягнути очікуваної всіма перемоги. Про шлях 24-ї ОМБр за два роки війни – від героїчної оборони Попасної та звільнення Херсонщини до відбиття ворогів на Донеччині – можна прочитати тут.



Джерело матеріала
loader