Зоряна Гарбар та Лілія Бабяк “Бути, бути, бути…” 17 вересня – 13 жовтня 2024
Зоряна Гарбар та Лілія Бабяк “Бути, бути, бути…” 17 вересня – 13 жовтня 2024

Зоряна Гарбар та Лілія Бабяк “Бути, бути, бути…” 17 вересня – 13 жовтня 2024

Дві художниці: Зоряна Гарбар зі Львова та Лілія Бабяк, що живе між Римом і Львовом об’єдналися, щоб представити спільну виставку своїх геть різних творів. Зоряна Гарбар створила серію нецифрових площинних колажів, свою відірвану від реальності емоційну систему, суб’єктивне конструювання реальності. А Ліля Бабяк представить писанки на основі вільної інтерпритації народних орнаментів та малярство на перетині геометричної та семантичної абстракції, виявляючи метафоричний діалог між етнокультурною традицією та сучасністю.

Як розповідає Зоряна: «Це велике мистецтво буття. Бути тут до кінця, нікому нічого не доводити, вміти бути в першу чергу для себе, для ближніх. Творити, аналізувати, любити себе. Будувати свій образ, свій внутрішній світ. Залишатись зі своїми думками, уподобаннями, смаками зі своїм мисленням, філософією. Можна впасти, але встати і піти.
Не руйнувати, а будувати, відновлюватись, жити та вміти дочекатись перемоги у своїх бажаннях.» Тож залишається нам бути, бути, бути! Виставка відкриється 17 вересня о 18.00

Відвідини виставки вільні

Графік роботи : 12 - 19.00, вт-нед

Про художниць за посиланням: САЙТ ЗЕЛЕНОЇ КАНАПИ

Ми в соцмережах FACEBOOK

--

Олеся Домарадзька
галерея "Зелена канапа" 
Львів, вул. Вірменська 7
032 235 75 49
050 66 50 603
www.artgreensofa.com

 



Джерело матеріала
loader