Мадс Міккельсен озвучить персонажа фільму «Муфаса: Король лев»
Мадс Міккельсен озвучить персонажа фільму «Муфаса: Король лев»

Мадс Міккельсен озвучить персонажа фільму «Муфаса: Король лев»

Неочікуваним поповненням касту мабутнього приквела від Disney «Муфаса: Король лев» став зірка «Доктора Стренджа» та «Фантастичних звірів» Мадс Міккельсен, якого ви також можете знати за серіалом «Ганнібал».

Мадс Міккельсен озвучить персонажа фільму «Муфаса: Король лев» - Фото 1

Приквел хітового блокбастера від студії Walt Disney Pictures «Король лев» 2019 року, який заробив у прокаті більше 1 мільярда доларів, розповість історію про левеня-сирітку Муфасу, батька Сімби, та його знайомство зі Шрамом. Він загублений і самотній, але його життя змінюється після знайомства з чуйним левом на ім'я Така, спадкоємцем королівського роду. Ця випадкова зустріч розпочинає захопливу подорож незвичайної групи аутсайдерів, які шукають своє призначення. Їхня дружба пройде чимало випробувань, серед яких втеча від небезпечного і кровожерливого ворога.

У цій історії маленького Муфаси Міккельсену дісталася роль нового персонажа, грізного білого лева Кіроса, який «має важливі плани для свого прайду».

Також у майбутньому приквелі ми познайомимося з левицею Еше та левом Обасі, батьками Таки та прийомними батьками Муфаси, яких озвучать зірка «Світу Дикого заходу» Тандіве Ньютон та зірка «Ходячих мерців» Ленні Джеймс.

Режисером фільму «Муфаса: Король лев» став Баррі Дженкінс, який замінив на цьому посту Джона Фавро. В широкий прокат він вийде 19 грудня.

Джерело матеріала
loader