Чарлі Ганнем зіграє головну роль в третьому сезоні антології «Чудовиська»
Чарлі Ганнем зіграє головну роль в третьому сезоні антології «Чудовиська»

Чарлі Ганнем зіграє головну роль в третьому сезоні антології «Чудовиська»

Раян Мерфі вже готує наступний сезон своєї популярної біографічної антології про вбивць «Чудовиська» і запросив на головну роль у ньому зірку «Джентльменів» та «Бунтівного Місяця» Чарлі Ганнема.

Чарлі Ганнем зіграє головну роль в третьому сезоні антології «Чудовиська» - Фото 1

Перший сезон антології Мерфі, що виходить на платформі Netflix, було присвячено серійному вбивці Джеффрі Дамеру, тоді як другий, що вийшов 19 вересня, розповів історію братів Лайла й Еріка Менендесів, які вбили своїх батьків.

Тим часом стримінговий сервіс Netflix повідомляє, що третій сезон покаже історію маніяка й вбивці Еда Ґейна, відомого як Плейнфілдський вампір. Ви можете прочитати про його звірства у Вікіпедії, але попереджаємо, що вас це може шокувати.

Коли читаєш про жахливі злочини Ґейна, то точно представляєш собі не харизматичного красеня Ганнема, який грав короля Артура у фільмі Гая Річі, але він справді погодився на цю роль. Ґейн колекціонував частини тіл своїх жертв і залишок життя після арешту провів у психіатричній лікарні.

Чарлі Ганнем зіграє головну роль в третьому сезоні антології «Чудовиська» - Фото 2

Нещодавно Ганнем зіграв ключового персонажа у науково-фантастичній дилогії культового режисера Зака Снайдера «Бунтівний Місяць».

Зйомки нових серій антології за участю Ганнема розпочнуться у жовтні.

Джерело матеріала
loader