У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька
У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька

У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька

Неочікуваною зіркою фільму жахів «Усміхайся 2», що є продовженням популярного горора 2022 року, став Рей Ніколсон, син зірки культової стрічки «Сяйво» Джека Ніколсона. І соцмережі від нього у захваті.

У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька - Фото 1

Сюжет горора розповідає про світову поп-зірку Скай Райлі (Наомі Скотт), яка планує вирушити у світове турне, проте дівчина починає переживати моторошні та незрозумілі події. Приголомшена наростанням жахів і тиском слави, Скай змушена зіткнутися зі своїм темним минулим, щоб відновити стабільність, перш ніж все вийде з-під контролю.

У цій історії син лавреата премії «Оскар» втілив Пола Гадсона, актора та колишнього бойфренда Скай, який загинув в автокатастрофі. Звичайно, він повертається, щоб тероризувати головну героїню з жахливою усмішкою на обличчі.

У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька - Фото 2

Цей персонаж також отримав моторошний постер, і тут справді його дуже легко сплутати з відомим батьком. Вони наче використали кадр з «Сяйва». Вибір Рея на цю роль дуже сподобався шанувальникам жанру горор, і вони активно обговорюють схожість батька та сина у соцмережах.

Під час промотуру Рей сказав. що захоплюється своїм талановитим батьком:

Він для мене герой.

Горор «Усміхайся 2» від режисера і сценариста Паркера Фінна, що надихнувся «Сяйвом», вийшов в прокат 17 жовтня. Квитки ви знайдете тут.

У горорі «Усміхайся 2» знявся син Джека Ніколсона, і він просто копія батька - Фото 3

Джерело матеріала
loader