Джефф Ґолдблюм буде головним лиходієм фільму «Wicked: Чародійка»
Джефф Ґолдблюм буде головним лиходієм фільму «Wicked: Чародійка»

Джефф Ґолдблюм буде головним лиходієм фільму «Wicked: Чародійка»

Нещодавно актор Джефф Ґолдблюм втілив Зевса у серіалі Netflix «КАОС», а наприкінці осені ми побачимо його на великих екранах в образі легендарного Чарівника країни Оз в очікуваному мюзиклі «Wicked: Чародійка».

Джефф Ґолдблюм буде головним лиходієм фільму «Wicked: Чародійка» - Фото 1

Епічний фентезійний мюзикл «Wicked: Чародійка», що є екранізацією мегапопулярного бродвейського мюзиклу, розповість історію дружби Ельфаби (Синтія Еріво) та Ґлінди (Аріана Ґранде), які в майбутньому стануть Злою відьмою Заходу та Доброю відьма Півдня, відомих усім завдяки казці про Чарівника країни Оз.

За сюжетом, Ельфаба та Ґлінда навчаються разом в університеті Шіз, де починають відбуватися дивні речі. У країні Оз загадковим чином зникають звірі, які вміють розмовляти. Подруги вирішують докопатися до правди й розповісти про все Чарівнику.

Як розкриває новий трейлер, Чарівник особисто запрошує до себе у Смарагдове місто талановиту Ельфабу, яка берез з собою Ґлінду. І у палаці вони дізнаються, що Чарівник насправді обманює усіх жителів країни Оз, адже він не володіє магією. А тоді трейлер показує, що Чарівник відправляє полювати на Ельфабу літаючих мавп. Тож він дуже схожий на головного лиходія цієї історії.

Побачити Ґолдблюма в образі Чарівника країни Оз в епічному мюзиклі «Wicked: Чародійка» ви зможете у кіно з 21 листопада.

Джефф Ґолдблюм буде головним лиходієм фільму «Wicked: Чародійка» - Фото 2

Джерело матеріала