Ватажок “ДНР” зізнався у розстрілах цивільних заради грабежу
Ватажок “ДНР” зізнався у розстрілах цивільних заради грабежу

Ватажок “ДНР” зізнався у розстрілах цивільних заради грабежу

Колишній ватажок бойовиків так званої “ДНР” Олександр Ходаковський, який раніше взяв особисто на себе відповідальність за розв’язання війни на сході України, розповів, як терористи розстріляли в потилицю трьох цивільних заради їхнього автомобіля.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, відео із “зізнаннями” Ходаковського у Twitter розмістив український журналіст Денис Казанський.

Loading...

За словами терориста, машину з трьома цивільними особами зупинили на блокпосту бойовиків, автомобіль забрали, а людей в потилицю розстріляли в найближчій посадці.

Крім того, бойовик показав герб Росії, що висить у нього в кабінеті, і додав, що людина, що виготовила його, теж розстріляна.

Ходаковский дал новое интервью, в котором рассказал, как “ополченцы” расстреляли в затылок трех гражданских, у которых захотели отжать машину.

Каждую неделю выясняются новые кровавые подвиги отребья из ЛДНР.

Денис Казанський (@den_kazansky) March 18, 2020.

Крім того Ходаковський заявив, що терористи нібито бережуть Росію від війни, вбиваючи українців.

Таким чином пособник окупантів відреагував на новини про ліквідацію 4 терористів “ЛНР”.

Також повідомлялося, що у мережі з’явилося відео, де ватажок терористичного батальйону “Схід” Олександр Ходаковський зізнається, що віддавав наказ про артилерійський обстріл рідного міста Ясинувата на Донеччині.

Теги за темою
Війна на Донбасі Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader