У Фонді держмайна повідомили про рейдерське захоплення держкомпанії
У Фонді держмайна повідомили про рейдерське захоплення держкомпанії

У Фонді держмайна повідомили про рейдерське захоплення держкомпанії

У Фонді державного майна України повідомили про можливе рейдерське захоплення державної компанії "Об’єднана гірнично-хімічна компанія".

Про це повідомив Фонд на своїй сторінці у Facebook.

"Терміново‼ Зараз відбувається рейдерське захоплення державного підприємства "Об'єднана гірничо-хімічна компанія"! Закликаємо журналістів на місце події: Київ, вулиця Миколи Грінченка, 4 (бізнес-центр "Горизонт парк")", - йдеться у повідомленні.

Жодних інших деталей у Фонді державного майна не повідомляють.

Терміново‼ Зараз відбувається рейдерське захоплення державного підприємства "Об'єднана гірничо-хімічна компанія"! ...

Опубліковано Фонд державного майна України Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

ОГХК було утворено після націоналізації Вільногірського гірничо-металургійного комбінату та Іршанського гірничо-збагачувального комбінату. Таким чином держкомпанія стала одним із найбільших у світі видобувачів рутилового та цирконієвого концентратів.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року колишній міністр економіки Тимофій Милованов повідомив, що до Фонду держмайна передали два державних підприємства, які понад рік перебували у списку на приватизацію - "Електроважмаш" та "Об’єднану гірничо-хімічну компанію".

Відео Верховна Рада ухвалила законопроект про приватизацію держмайна

Верховна Рада ухвалила законопроект про приватизацію держмайна, його підтримали 266 депутатів. В уряді сподіваються: спрощена система продажу привабить нових інвесторів. Перелік об’єктів, що не підлягають приватизації, розширили, туди додали зокрема медзаклади та заклади освіти. А до списку тих, хто не може бути покупцем, внесли представників Російської Федерації та осіб, що перебувають під санкціями.

Верховна Рада ухвалила законопроект про приватизацію держмайна
Джерело матеріала
loader
loader