/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F8ab6bccf8f1915244951f1827f78e457.png)
Під час карантину 62% ресторанів припинили свою роботу – дослідження
Під час карантину 62% ресторанів припинили свою роботу, а з кожним тижнем відсоток працюючих компаній зменшується.
Про це повідомляє Опендатабот з посиланням на дані компанії по автоматизації ресторанів Poster.
При цьому, продажі у закладів громадського харчування скоротилися у три рази.
"Загальний обіг клієнтів Poster складав 230 млн грн до карантину, тепер він складає лише 63 млн грн", - йдеться у повідомленні.
Продажі закладів громадського харчування в Україні з 23 по 29 березня скоротилися, в середньому, на 73% у порівнянні з аналогічним періодом до карантину.
Економічна правда.

