У Києві в багатоповерхівці вибухнула граната, є постраждалі
У Києві в багатоповерхівці вибухнула граната, є постраждалі

У Києві в багатоповерхівці вибухнула граната, є постраждалі

У багатоповерхівці, які розташована у Дарницькому районі Києва, стався вибув. Внаслідок цього постраждали жінка та чоловік. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Близько першої години до столичної поліції надійшло повідомлення про вибух у багатоповерхівці на вулиці Льва Ревуцького. На виклик негайно прибули слідчо-оперативні групи Дарницького та головного управлінь поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби та лікарі", - йдеться у повідомленні.

З тілесними ушкодженнями різного ступеня госпіталізували 29-річного чоловіка, його дружині надали медичну допомогу на місці. Як виявилось згодом, постраждалий разом з двома знайомими виживали на сходовому майданчику алкогольні напої та вирішив продемонструвати гранату. Він виніс із квартири боєприпас і чоловіки почали гратися ним на сходах. У цей момент граната залишилася без чеки і вибухнула. 

"Власник боєприпасу став ховати гранату, а інші чоловіки розбіглися. У цей момент з помешкання вийшла дружина потерпілого, яка в результаті вибуху отримала незначні поранення", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". 

Теги за темою
Київ Вибух
Джерело матеріала
loader
loader