Державіаслужба заборонила МАУ виконувати рейс Київ - Лондон
Державіаслужба заборонила МАУ виконувати рейс Київ - Лондон

Державіаслужба заборонила МАУ виконувати рейс Київ - Лондон

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала рейс Київ - Лондон 29 квітня через заборону Державіаслужби України. Рейс був організований для доправлення українців, що мають достроковий контракт з роботодавцем, на роботу до Великої Британії. Про це повідомляє прес-служба МАУ.

Літак із Києва повинен був вилетіти о 12:40. 

"Відповідно, дана категорія не є ризиковою для України. Дані громадяни не будуть потребувати евакуації найближчим часом та не будуть потенційними поширювачами на території України Сovid-19", - йдеться у повідомленні.

За дві години до вильоту авіакомпанії заборонили здійснювати рейс без вказання підстав та посилаючись на нормативні документи. Авіакомпанія стверджує, що подала всі необхідні документи для отримання дозволів. Серед пасажирів українці з різних регіонів, вони перебувають у терміналі Міжнародного аеропорту "Бориспіль". 

"Ми, звісно, чули учорашню заяву очільника МЗС України у ЗМІ щодо "нелогічності" відправлення українських заробітчан закордон в умовах пандемії ... але до ранку 29-го квітня жодних офіційних вказівок та документів з цього приводу до нас не надходило", - йдеться у повідомленні.

У авіакомпанії запевнили, що будуть намагатися отримати дозвіл на виконання рейсу.

Теги за темою
Карантин МАУ
Джерело матеріала
loader
loader