Зеленський запропонував Саакашвілі нову роботу
Зеленський запропонував Саакашвілі нову роботу

Зеленський запропонував Саакашвілі нову роботу

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Колишній президент Грузії та колишній керівник Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі, імовірно, не стане віце-прем’єром із реформ – голосів за його призначення вистачає, але йому знайшли інший формат роботи в українській владі.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, таку заяву зробив голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, але подробиці не розкрив, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Голосів за його кандидатуру вистачає, але Міхеїл Саакашвілі останні кілька днів проводив тривалі консультації з президентом і вони знайшли інший формат, в якому вони будуть працювати – нова посада.

Яка – я не можу сказати, тому що це ініціатива президента”, – сказав Арахамія на брифінгу після позачергового засідання Верховної Ради.

Loading...

За словами Арахамії, Зеленський вже обговорив з Саакашвілі нову пропозицію і про це стане відомо, можливо, навіть сьогодні або на початку наступного тижня.

Популярні новини зараз.

Пенсіонери в Україні отримають три доплати у травні.

Місячний посівний календар на травень: коли та що потрібно саджати та сіяти.

В Україні підвищать пенсійний вік: скільки треба працювати.

Також нещодавно ми писали, про те, що Михеїла Саакашвілі не зможуть призначити віце-прем’єром України з питань реформ, якщо буде проведено юридичну експертизу, яка доведе, що його непогашені судимості суперечать Закону про Кабінет міністрів.

Теги за темою
Володимир Зеленський Народна Правда Давид Арахамія призначення
Джерело матеріала
loader
loader