Бойовики на Донбасі випустили 90 мін по позиціях ЗСУ: четверо військових поранені
Бойовики на Донбасі випустили 90 мін по позиціях ЗСУ: четверо військових поранені

Бойовики на Донбасі випустили 90 мін по позиціях ЗСУ: четверо військових поранені

Проросійські бойовики 10 травня 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Чотири бійці Об'єднаних сил отримали поранення.

Окупанти стріляли з заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 міліметрів, мінометів калібрів 120 та 82 міліметрів. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Також бойовики гатили з протитанкового ракетного комплексу, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Де на Донбасі протягом доби було найгарячіше

  • Поблизу Авдіївки бойовики п'ять разів відкривали вогонь. Тут ворог випустив 41 міну з мінометів 120-го та 82-го калібрів та застосовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.
  • Неподалік Старогнатівки окупанти двічі вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти.
  • П'ять обстрілів окупанти здійснили по захисниках Оріхового із заборонених мінськими угодами озброєнь. Загалом бойовики використали 25 артилерійських снарядів калібру 122 мм та 54 міни 120-го і 82-го калібрів. Окрім цього ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.
  • Позиції Об’єднаних сил поруч з Новотошківським окупанти обстріляли тричі – з артилерійських систем калібру 122 міліметрів, а також 120 та 82 міліметрів мінометів.

За даними розвідки, 10 травня українські військовослужбовці поранили п'ятьj[ російських окупантів.

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли, втрат серед українських захисників немає.


Карта окупованих територій / Інфографіка 24 каналу

Теги за темою
Новини України Війна на Донбасі ООС Емал Набі
Джерело матеріала
loader
loader