Всіх співробітників Нацполіції та Нацгвардії протестують на коронавірус
Всіх співробітників Нацполіції та Нацгвардії протестують на коронавірус

Всіх співробітників Нацполіції та Нацгвардії протестують на коронавірус

Міністерство внутрішніх справ вирішило тестувати всіх співробітників Національної поліції та Нацгвардії. Це відбуватиметься в закладах охорони здоров'я системи Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє пресслужба МВС з посиланням на заступника глави відомства Антона Геращенка. 

"У нас є своя система охорони здоров‘я, ми маємо закуплені тести на COVID-19 та спеціальне обладнання. У нас достатньо можливостей, щоб протестувати всіх поліцейських та гвардійців у закладах охорони здоров‘я системи МВС", – запевнив він.

Так, 7 травня Верховна Рада ухвалила закон про посилення тестування на коронавірус, зокрема, вводиться обов'язкове тестування для медиків та правоохоронців, які були задіяні в лікуванні хворих.

"Карантин був правильним рішенням, ми втримали ситуацію під контролем. Це дало нам час, щоб Україна підготувалася. Наразі ми повністю забезпечені тестами і усіма засобами індивідуального захисту. Також ми частково забезпечені та зробили все, щоб незабаром бути повністю забезпеченими апаратами ШВЛ. Наші лікарі мають певну підготовку і вже не так бояться лікування хворих на коронавірус. Зараз ми поступово виходимо з карантину", - сказав Геращенко.

Раніше повідомлялося, що станом на ранок 11 травня, кількість хворих на коронавірус в Україні становить 15 648 людей. Із них 408 людей померли.

Джерело матеріала
loader
loader