В "Укравтодорі" відзвітували про ремонт доріг Україною
В "Укравтодорі" відзвітували про ремонт доріг Україною

В "Укравтодорі" відзвітували про ремонт доріг Україною

Під час карантину по всій Україні ремонтують дороги. За інформацією, станом на 11 травня ремонтно-будівельні роботи ведуться у 22 областях на 177 об'єктах.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор".

Так, роботи стартували на останній ділянці дороги Н-30 у Запорізькій області, на дорозі Н-07 у Сумській області, а також відновлено реконструкцію дороги М-07 у Волинській області.

За рахунок коштів Державного дорожнього фонду фінансуються 159 об'єктів, 18 - реалізуються в рамках співробітництва "Укравтодору" з міжнародними фінансовими організаціями.

У 23 областях на 177 об’єктах триває Велике дорожнє будівництво Станом на 11 травня у 23 областях України...

Опубліковано Укравтодор Вівторок, 12 травня 2020 р.

"У Волинській, Закарпатській, Київській, Черкаській, Тернопільській та Одеській областях на десятках об`єктів триває завершальний етап ремонту дорожнього покриття - влаштування верхніх шарів асфальтобетону. Крім капітальних, поточних середніх ремонтів та реконструкцій автомобільних доріг державного значення, ремонтуються також мости та шляхопроводи по всій країні. Приміром, у Донецькій області цього року буде капітально відремонтовано дев`ять мостів", - йдеться в повідомленні.

В "Укравтодорі" відзвітували, що в планах на 2020 рік – відновити 4000 км доріг державного значення.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів планує вкласти цього року 100 мільйонів гривень в ремонт доріг та розширити фінансування будівництва мостів. 

Джерело матеріала
loader
loader