Дії лікарки в Кривому Розі, яка виписала хворих з коронавірусом, розслідує спеціальна комісія
Дії лікарки в Кривому Розі, яка виписала хворих з коронавірусом, розслідує спеціальна комісія

Дії лікарки в Кривому Розі, яка виписала хворих з коронавірусом, розслідує спеціальна комісія

За виписку пацієнтів з підтвердженим коронавірусом відсторонили головного лікаря четвертої міської лікарні у Кривому Розі. Обставини інциденту розслідує спеціальна комісія.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

В мерії повідомили, що в медзакладі ще наприкінці квітня ізолювали 21 пацієнта та шістьох медпрацівників, що контактували з хворою. Згодом шістьох з них перевели до інших лікарень, а п'ятнадцятьох відправили додому, хоч вони й мали позитивні ПЛР-тести. двоє з них померли, бо мали тяжкі супутні хвороби.

"Дійсно, є дві смерті – ті пацієнти, вони пішли на самоізоляцію, відправлені лікарем на самоізоляцію. Чи правильно вона зробила – ми будемо вже оцінювати по тому стану, в якому перебували хворі", – сказав керівник обласного департаменту охорони здоров'я Валерій Сердюк.

"Ситуація доволі нова для лікарів, для медиків. Говорити про те, що там сталася якась дуже велика помилка, на сьогодні абсолютно рано і не потрібно", – вважає голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Відео У Кривому Розі відсторонили головного лікаря за виписку пацієнтів з підтвердженим коронавірусом

Скандал у шпиталі у Дніпропетровській області. За виписку пацієнтів з підтвердженим коронавірусом відсторонили головного лікаря четвертої міської лікарні у Кривому Розі. В медзакладі ще наприкінці квітня ізолювали 21 пацієнта та 6 медпрацівників, що контактували з хворою. Згодом 6 з них перевели до інших лікарень, а 15 відправили додому, хоч вони й мали позитивні ПЛР-тести. Двоє з них померли, бо мали тяжкі супутні хвороби.  Більше про коронавірус

У Кривому Розі відсторонили головного лікаря за виписку пацієнтів з підтвердженим коронавірусом

Станом на 12 травня в Кривому Розі зафіксовано 174 випадки коронавірусу, 14 осіб перебувають у важкому стані.

Джерело матеріала
loader
loader