Трагедія на Житомирщині: чоловік намагався врятувати дружину, але обоє потонули
Трагедія на Житомирщині: чоловік намагався врятувати дружину, але обоє потонули

Трагедія на Житомирщині: чоловік намагався врятувати дружину, але обоє потонули

У селі Нехворощ, що на Житомирщині 16 травня потонуло подружжя. 42-річний чоловік кинувся рятувати 37-річну жінку, яка з подругами каталась на надувному човні, але й сам втонув.

Жінка була на надувному човні, який посеред річки Пустохи перекинувся. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Житомирській області.

Що відомо про обставини трагедії

  • Компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили покататись на човні, однак той посеред річки перекинувся. Трьом жінкам вдалося вибратись на берег, але одна з них не вміла плавати не вміла.
  • На порятунок жінки кинувся її чоловік зі своїм братом. Останній знайшов потопельницю та витягнув її на берег. Вже там з іншими людьми намагався привести її до тями, але, на жаль, було вже надто пізно. Медики, які прибули на місце індиденту констатували смерть жінки.
  • Поки вся увага була прикута до порятунку жінки, ніхто не звернув уваги, що чоловік жінки так і не винирнув з водойми. Лише потім стало відомо, що він також потонув, і його тіло витягнули рятувальники.

Скільки українців вже потонули протягом місяця? Вода продовжує забирати життя українців. Від початку травня 2020 року в Україні потонуло вже 47 людей. 

Причини такої трагічної статистики незмінні: купання в не пристосованих для цього місцях, нехтування правилами безпеки під час відпочинку біля води, ігнорування штормових попереджень, зокрема, поривів вітру, а також неналежний догляд за дітьми.

Де розташоване село Нехворощ:

 

Теги за темою
Новини України ДСНС Емал Набі
Джерело матеріала
loader
loader