У Польщі розповіли, коли планують відкрити кордони
У Польщі розповіли, коли планують відкрити кордони

У Польщі розповіли, коли планують відкрити кордони

Відкрити кордони у Польщі можуть вже з 15 червня. Однак для цього потрібно, що епідеміологічна ситуація залишалася хоча б на поточному рівні.

Віцепрем'єрка Польщі Ядвіга Еміль під час телеефіру заявила, що, за попередніми повідомленнями держав Європи, кордони вони хочуть відкрити з 15 червня, пише Businessinsider.com.pl.

За словами віцепрем'єрки, аналогічний план має і Польща.

Ми також припускаємо, що якщо ситуація буде розвиватися не швидшими темпами, ніж наразі, то після 15 червня можна буде відкрити кордони. Я говорю це з великим запасом,
– зазначила Еміль.

До слова, Польща через поширення COVID-19 закрила кордони 13 березня.

Коронавірус та карантин у Польщі: основне

  • Станом на 18 травня у Польщі зафіксували 18 тисяч 746 випадків зараження коронавірусом. Від недуги померли 929 людей, одужали – 7 тисяч 628.
  • З 19 квітня у Польщі почали знімати карантинні обмеження. Відкрили парки, ліси та сквери, дозволили перебування більшої кількості людей у магазинах та храмах.
  • Від 4 травня почали працювати торговельно-розважальні центри та готеліТакож можуть відновити роботу для відвідувачів книгарні, музеї, виставки та бібліотеки
  • Однак Польща продовжила контроль на кордонах з сусідами-членами Євросоюзу ще на 30 днів. Перетин кордону зараз можливий лише у визначених пунктах.
Теги за темою
Коронавірус Польша Наталія Пристанська
Джерело матеріала
loader
loader