Україна готує нову "платформу" для переговорів щодо повернення Криму – Резніков
Україна готує нову "платформу" для переговорів щодо повернення Криму – Резніков

Україна готує нову "платформу" для переговорів щодо повернення Криму – Резніков

Віцепрем’єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів, що Україна планує  нову "платформу" для переговорів щодо повернення Криму.

Про це він повідомив в інтерв’ю "Інтерфаксу".

"Насамперед, коли я був у президента з прем'єр-міністром, і мені запропонували очолити це міністерство, то я одразу поставив запитання: "Я правильно розумію, що ми говоримо і про тимчасово окупований Крим, і про тимчасово окуповану частину Донбасу?" Відповідь була: "Так, правильно розумієш, тільки так і не інакше", - зазначив він.

За його словами, свій перший візит на посаді міністра він здійснив саме до адмінмежі із Кримом, де відвідав КПВВ.

"Щодо Криму буде окрема платформа, тому що наявний нині "Мінськ" від самого початку створювався для вирішення питання Донбасу - для припинення воєнної агресії Росії проти України", - зазначив віцепрем'єр.

Нагадаємо, контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар" на адміністративній межі з тимчасово окупованою Росією територією Автономної Республіки Крим буде модернізовано і забезпечено можливість зручного та швидкого отримання необхідних послуг українцями. Відповідний меморандум було підписано між Мінреінтеграції, Мінінфраструктури та ТОВ "Сокар Енерджі Україна".

Відео У якому стані Північно-Кримський канал та чи планує Київ подавати воду на півострів

Вода у Криму уже шостий рік поспіль не дає спокою окупантам. Без материка, тобто без України, півострів стає пустельною землею. Для Кремля майже одразу це стало не господарською проблемою, а серйозною політичною грою. Але чи збирається у неї грати офіційний Київ - дивіться у сюжеті.  

У якому стані Північно-Кримський канал та чи планує Київ подавати воду на півострів
Джерело матеріала
loader
loader