Очільник МОЗ оголосив дату відновлення роботи метро
Очільник МОЗ оголосив дату відновлення роботи метро

Очільник МОЗ оголосив дату відновлення роботи метро

З 25 травня в Україні відновлять роботу метрополітени.

«Кожен етап супроводжує свої пом'якшення.

Якщо ми кажемо про етап, який починається від 22 травня, то буде дозволена робота громадського транспорту, спортивні змагання до 50 осіб, якщо більше - то з погодженням МОЗ.

Від 25-го числа метро почне працювати.

Дозволяємо працювати дитячим садочкам», - сказав він.

Як повідомлялося, київська влада готується відновити після 22 травня роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі.

Із 25 числа уряд дозволить роботу метрополітену.

У київському метрополітені повідомили, що після відновлення роботи підземки пасажири користуватимуться виключно електронним квитком.

Наразі Київ готується до відкриття метро.

На станціях там зараз наносять спеціальну розмітку - біля кас, турнікетів, на платформах, щоб нагадувати пасажирам про необхідність дотримуватися дистанції та елементарних правил безпеки.

Крім тооо, у Києві розроблено «Регламент відновлення освітнього процесу у закладах освіти міста Києва та режиму їх роботи після зняття карантинних обмежень».

Він був підготовлений за дорученням мера Віталія Кличка і ухвалений на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Цей документ враховує специфіку та реалії українських економічних і культурних особливостей, а також досвід виходу з карантину інших країн.

До слова, станом на ранок 20 травня, у Києві підтверджено 2410 випадків Covid-19.

За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 51 особу.

Джерело матеріала
loader
loader